-10% OP JE EERSTE BESTELLING MET DE CODE WELKOM - LEVERING 48/72 uur in EU en VK, GRATIS VANAF €69.

Ik heb tabak vervangen door CBD

Geschreven door: Arthur Leclerc

|

Vervang tabak door CBD

Luister naar dit artikel:


Ik ben onlangs overgestapt van tabak naar CBD-bloemsigaretten . Ik ben er erg blij mee en nodig je daarom uit om mijn ervaring te delen en waarom ik deze keuze heb gemaakt.


  1.  CBD Bloem is niet verslavend


De afwezigheid van nicotine in hennepsigaretten is een van de voordelen. Er is geen gevoel van verslaving, dus u kunt uw verbruik gemakkelijk onder controle houden en minder roken. Door Tabak te vervangen door CBD kan ik dus minder roken.


  1. Vervang tabak door CBD, dat is minder schadelijk


Goede cannabidiolproducten worden getest door onafhankelijke laboratoria, waarvan de analyserapporten openbaar zijn. Bij mijn weten bestaat dit niet in de tabaksindustrie. Afhankelijk van het merk worden er tests uitgevoerd om pesticiden, zware metalen, microben, mycotoxinen en vreemde stoffen op te sporen. Bedenk dat de tabaksteelt in de Verenigde Staten feitelijk de zesde plaats inneemt als het gaat om de hoeveelheid pesticiden.

Natuurlijk is het roken van hennepsigaretten uiteraard niet zonder risico. Er zijn echter opmerkelijke verschillen in de hoeveelheden schadelijke stoffen die door hennep en tabak worden geproduceerd, zoals blijkt uit dit onderzoek uit 2021.

J

  1. CBD Flower bevat nuttige cannabinoïden en terpenen


Hennep is een ongelooflijke plant die meer dan 100 cannabinoïden en ook meer dan 200 terpenen bevat. Wetenschappers beginnen nog maar net het enorme therapeutische potentieel van deze plantaardige stoffen te ontdekken. Deze voordelen variëren van een verbeterd humeur , mobiliteit en slaap tot aanzienlijk verminderde pijn.


  1. Ik rook minder sinds ik tabak heb vervangen door CBD


Ik denk dat ik mijn verbruik door vijf heb gedeeld, met een gemiddelde van één tot twee sigaretten per dag. Er zijn dagen dat ik er geen rook, en andere waarop ik er vijf rook.


  1. Het is mij gelukt om te stoppen met nicotine


Ik ga niet liegen, de eerste weken van het stoppen met roken waren moeilijk. Ik had er eigenlijk voor gekozen om plotseling te stoppen met nicotine. Het doel is om te voorkomen dat je elke keer CBD rookt als je tabak wilt, om zo niet de ene gewoonte door de andere te vervangen.
Ik denk dat het ongeveer zes weken duurde voordat mijn verlangen naar nicotine bijna verdween.

Als je wilt roken, kies dan voor CBD Flower

Ik kan je niet adviseren om te roken, maar als je de drang voelt, kan het net zo goed CBD zijn. Zoals je zou verwachten, ontstaat bij het verbranden van plantaardig materiaal, van hout tot tabak, teer en koolmonoxide, stoffen die niet veilig kunnen worden ingeademd.
Cannabidiol-sigaretten kunnen echter als veiliger worden beschouwd dan tabakssigaretten, omdat ze minder chemicaliën produceren. Bovendien is het gemakkelijk om een goed CBD-merk te vinden, dat uitgebreide laboratoriumrapporten biedt waarin u de zuiverheid van het product kunt controleren.

Ik hoop dat ik je heb overtuigd; deel gerust uw persoonlijke ervaring in de reacties hieronder;)

Lees andere artikelen:

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.